Urenregistratie door werknemer

Wilt u graag uw medewerkers meer controle geven over het beheren van de gewerkte uren? Dan is urenregistratie door de werknemer de oplossing. Dit is een optionele functionaliteit die we graag voor u toevoegen aan uw PLNR omgeving. Met deze functionaliteit geeft u uw medewerkers meer rechten tot het zelf beheren van de gewerkte uren.

Via mobiel, laptop of pc zelf uw diensten beheren.

Werknemers kunnen de gewerkte uren zelf aanpassen via mobiel, pc of laptop. Zo kunnen we het bijvoorbeeld instellen dat werknemers diensten binnen de huidige week bestaande diensten kunnen aanpassen. Overwerk hoeft dus niet meer door de planner ingevoerd te worden.

Enkel bestaande diensten aanpassen of ook nieuwe diensten toevoegen?

De rechten van de medewerkers zullen we samen met u inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Mogen werknemers enkel bestaande diensten aanpassen of ook nieuwe diensten toevoegen?
  • Mogen werknemers ook het onderdeel (locatie/afdeling) van de dienst aanpassen?
  • Moeten werknemers verlicht een opmerking toevoegen wanneer ze een diensten aanpassen of toevoegen?

Bepaal welke periode aanpasbaar is

De kans is groot dat u niet wilt dat de werknemer nog aanpassingen kan invoeren in de periode die reeds uitbetaald is. Hiervoor maken we het mogelijk om aan te geven welke periode bewerkbaar moet zijn voor de werknemer. Denk hierbij aan:

  • Enkel diensten in het verleden of juist enkel diensten in de toekomst.
  • Enkel diensten binnen de huidige week of maand.
  • Alle diensten tot aan de afsluitdatum.

Accordering van een manager

Diensten die aangepast zijn door een werknemer krijgen een bepaalde markering en kunnen d.m.v. dienstfilters eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden. Hierbij kunnen we nog de mogelijkheid toevoegen om diensten te laten accorderen door een manager. Diensten zonder akkoord kunnen dan niet op het salaris rapport getoond worden.