Onze koppelingen

EasySecure International is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie.

Visma Nmbrs is een online HR- en salarisapplicatie, waarmee zowel kleine als grote ondernemingen en accountantskantoren hun salarisadministratie en personeelsbeleid kunnen beheren.

Loket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en personeel. Werkgevers, werknemers en accountant werken slim samen met onze salarissoftware. 

Workbee is een bedrijf dat op een zeer veilige manier de bezorging van data verzorgt. Workbee koppelt, als onafhankelijk integratie portal, vrijwel alle applicaties met elkaar.

Met AFAS software optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in de organisatie. Zo vergroot u de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijf.

UNIT4 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt standaard bedrijfssoftware en daaraan gerelateerde diensten voor verschillende sectoren.

Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn.

Met decennia ervaring in HR was Visma|Raet het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services bood. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen.

Visma.net is een volledig geïntegreerd hrm & payroll-systeem. Hierdoor is er geen kans op dataverlies, vertraging of foutieve berekeningen, maar realtime verwerking van iedere mutatie, direct inzicht in salarisconsequenties en al uw hrm- en salarisgegevens op één plaats beschikbaar.

Harmonizer is een online synchronisatie-dienst die het mogelijk maakt om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen. Als digitale ‘lijm’ verbindt Harmonizer al uw waardevolle bedrijfssystemen op eenvoudige wijze, zodat gebruikers altijd op de juiste plek toegang krijgen tot de juiste informatie.

Datafox is producent van vaste, mobiele apparaten en industriële PC’s voor het gebruik van time management, toegangscontrole, het verzamelen van gegevens, machine data-acquisitie en het voertuig data-acquisitie / Telematica.

Maak binnen enkele minuten krachtige dashboards. Deel met uw team of integreer in uw platform. Stimuleer vandaag de groei van uw bedrijf!

Simbox helpt uw ziekenhuisprocessen beter op elkaar af te stemmen en capaciteit efficiënter in te zetten. Simbox biedt geavanceerde software, training en consultancy.

Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Analytics en Learning. Wij bieden geïntegreerde oplossingen, volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorg.

Ximius biedt de krachtige combinatie van real-time analyse en continue voorspelling om capaciteitsproblemen aan te pakken.

De Kenmerc groep is totaalspecialist op het gebied van HR- en Salarisoplossingen. Tot de groep behoren de HR- en Payroll-oplossingen van Kennys en van Mercash. Beide zeer betrouwbare en moderne oplossingen om uw HR- en Salarisprocessen vorm te geven.

De capaciteitsplanning van PLNR stelt u in staat om:

Uw dienstroosters en capaciteit efficiënter managen?

Wij vertellen u graag meer over de specifieke mogelijkheden van ons planningsprogramma voor uw zorginstelling.

Neem vrijblijvend contact op