Nieuws

Nooit meer discussies over de onregelmatigheidstoeslag

Als je in de zorg werkt en veel onregelmatige diensten draait, ziet elke loonstrook er anders uit. Voor veel medewerkers is het bijhouden van de toeslagen en het controleren van de loonstrook daarom vaste prik. Zijn de toeslagen wel op de juiste manier verwerkt? Helaas blijkt dit in de praktijk regelmatig mis te gaan, wat vervolgens tot discussies leidt. Tijd om het anders aan te pakken!

Altijd overzicht & inzicht in de ORT

PLNR staat voor overzicht en inzicht. Zo ook op het gebied van toeslagen. In PLNR wordt bijgehouden hoeveel uur iemand werkt, op welk moment van de dag en welk toeslagpercentage daarbij hoort. Door de koppeling met een loonapplicatie worden deze toeslagen automatisch berekend op basis van de gewerkte uren en kunnen er geen fouten ontstaan. Dit scheelt rekenwerk en vooral een heleboel discussies.

Inzicht in toekomstige toeslagen

Een ander voordeel van PLNR is dat zorgmedewerkers op basis van de planning en hun uurloon inzicht krijgen in de hoogte van de onregelmatigheidstoeslag voor de komende maand(en). Zo weet een medewerker precies hoe de brutotoeslag eruit gaat zien en hoe eventuele verschuivingen in de planning hier invloed op hebben.

Ervaar de voordelen zelf

Met PLNR creƫert u inzicht en overzicht in de onregelmatigheidstoeslag, en worden discussies hierover verleden tijd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Als ervaren planners denken en ontwikkelen wij continu met u mee. Neem vrijblijvend contact op.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet