Nieuws

Samenwerking met Bergman Clinics

Na 4 jaar van implementatie, ontwikkeling en groei, heeft Bergman Clinics het contract met PLNR voor een langere periode verlengd.

We verstevigen daarmee de samenwerking en intentie om te investeren in PLNR en deze verder te ontwikkelen voor Bergman Clinics en de ZKN – Zelfstandige Klinieken Nederland. De samenwerking zal erop gericht zijn de planning software nog beter te laten aansluiten bij de (strategische) planprocessen van Bergman Clinics en voor de eindgebruikers nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om verdere groei en professionalisering van Bergman Clinics te faciliteren.

De ondertekening door Fred Kramer(PLNR) en Mark Snijders(Bergman) werd uiteraard gevierd met heerlijk taartjes voor het Bergman/PLNR team, maar ook voor het gehele kantoor van Bergman.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet